Безбедно и отпорно општество

Коментари

БЕЗБЕДНО И ОТПОРНО ОПШТЕСТВО

Предизвици

  • намалување на ризикот од катастрофи и отпорност на кризи
  • безбедност, одбрана и надворешна политика

БЕЗБЕДНО И ОТПОРНО ОПШТЕСТВО

Преземи документ

RSM


UKAID RSM UNDPUNNM

Вклучете се!

Време е да се засилиме и да ја промениме иднината. Споделете го вашето мислење.

Учествувај

© Создаваме иднина заедно, НРС 2022-2042. Сите права задржани.